Skip links

Waarom de onafhankelijkheid van Hyposimpel cruciaal is voor jouw hypotheek advies

11 juli 2024

Bij Hyposimpel begrijpen we dat de wereld van hypotheken complex en dynamisch kan zijn. Daarom hebben wij ons platform ontworpen om onafhankelijk te opereren, zodat jij als hypotheekadviseur het beste advies kunt geven aan je klanten. Maar wat betekent het om een onafhankelijk platform te zijn, en waarom is dat zo belangrijk? Hier zijn enkele redenen waarom de onafhankelijkheid van Hyposimpel een groot verschil maakt.

Transparantie en Objectiviteit

Als onafhankelijk bemiddelingsplatform zorgt Hyposimpel ervoor dat je als adviseur vrij bent van iedere vorm van belangenconflict. Dit betekent dat je je klanten het beste en meest objectieve advies kunt geven met behulp van onze software, zonder enige invloed van externe partijen. Dit verhoogt de transparantie in het adviesproces en zorgt ervoor dat de behoeften van je klanten altijd op de eerste plaats komen.

Vrije Keuze voor Adviseurs

Een ander groot voordeel van onze onafhankelijkheid is de vrije keuze die je hebt als adviseur. Je kunt kiezen uit een breed scala aan hypotheekaanbieders en producten om de best mogelijke oplossing voor je klanten te vinden. Dit maakt maatwerkadvies mogelijk en zorgt ervoor dat je altijd de beste opties kunt aanbieden die aansluiten bij de specifieke behoeften van je klanten.

Flexibiliteit en Diversiteit

Bij Hyposimpel zijn we er trots op dat we ons platform kunnen koppelen aan verschillende hypotheeksoftware via HDN. Of je nu werkt met Figlo, Adviesbox, Finix, DIAS advies, of Findesk, Hyposimpel biedt een naadloze integratie. Dit bevordert flexibiliteit en toegankelijkheid, waardoor je optimaal kunt profiteren van de diensten en tools die het platform te bieden heeft.

Efficiëntie en Gemak

Ons platform is ontworpen om het hypotheekproces zo efficiënt en eenvoudig mogelijk te maken. Met functies zoals Straight Through Processing (STP) en automatische signaleringen, bespaar je tijd en verhoog je je productiviteit. Alle belangrijke data en documenten kunnen gemakkelijk worden opgehaald tijdens de intake en de voortgang kan automatisch worden gemonitord. Dit zorgt ervoor dat jij je kunt focussen op wat echt belangrijk is: het geven van topadvies aan je klanten.

Continu Verbetering

Bij Hyposimpel streven we ernaar om ons platform voortdurend te ontwikkelen en te verbeteren. Iedere twee weken hebben we een sprint waarin we nieuwe verbeteringen doorvoeren, gebaseerd op de feedback en input van onze aangesloten adviseurs. Dit betekent dat je altijd gebruik maakt van een platform dat up-to-date is en voldoet aan de nieuwste regelgeving en technologieën.
De onafhankelijkheid van Hyposimpel biedt een reeks voordelen die je in staat stellen om je rol als adviseur optimaal te vervullen. Het zorgt voor transparantie, keuzevrijheid, efficiëntie en voortdurende innovatie in het hypotheekadviesproces. Kies voor Hyposimpel en ontdek hoe ons onafhankelijke platform je kan helpen om je klanten beter te bedienen en je adviespraktijk naar een hoger niveau te tillen.
Maak nu een afspraak met Bas voor een demo en ontdek hoe Hyposimpel jouw adviesproces kan veranderen!
Bas Bax

Bas Bax

+31 (0)88-7309100
bas@hyposimpel.nl