Skip links

Koppelingen

Koppelingen

Hyposimpel is te koppelen met Doccle en aan
iedere adviessoftware via HDN

(Doccle, Figlo, Adviesbox, Findesk, DIAS advies etc.) Tevens is Hyposimpel vanaf Q2 2024 te koppelen aan Bsimpel CRM. Via Bsimpel CRM kun je klanten en producten (hypotheken, schade, leven, kredieten en andere contracten) beheren en onderhouden.

Meer informatie over Bsimpel CRM kun je bij ons opvragen. Zodra de hypotheek in beheer is genomen worden de hypotheekgegevens gekoppeld aan Bsimpel CRM. Hierna wordt de rentevastperiode en einddatum van de hypotheek geautomatiseerd in de gaten gehouden en krijgt de adviseur en eventueel de consument automatisch een bericht op belangrijke vervaldata of life events.

Vanaf Q1 2024 ook te koppelen met Doccle voor inventarisatie met brondata en documenten

De klantreis

Hyposimpel faciliteert de klantreis voor het verkrijgen van een hypotheek via Straight Through Processing (STP), wat zorgt voor een volledig geautomatiseerd proces. Het systeem ondersteunt de gehele reis, van oriƫntatie tot beheer, met automatische meldingen en dataverzameling. Na afsluiting biedt Hyposimpel nazorg met updates over belangrijke hypotheekgebeurtenissen, zoals het einde van de rentevaste periode, de looptijd en de pensioendatum.

Een greep uit de te koppelen adviessoftware: