Skip links

Over ons

Oprichters

Hyposimpel: De Hypotheeksoftware

Hyposimpel is opgericht in samenwerking met verschillende advieskantoren, serviceproviders en een development team. De intake (inventarisatie), het bemiddelings- en beheer kost vaak meer tijd dan het maken van een advies. Altijd dubbele invoer van data en documenten :(. Dit moet toch simpeler kunnen vonden wij...

de beste hypotheeksoftware
Ontwikkeling

Sinds 2020

In 2020 zijn we van start gegaan en hebben op deze manier een eenvoudig, betaalbaar en efficiƫnt intake-, bemiddelings- en beheerproces ontwikkeld om het voor de onafhankelijk adviseur eenvoudiger en simpeler te laten verlopen met automatische signaleringen op belangrijke data. Ook de dubbele invoer van data en documenten is vereenvoudigd. Iedere 2 weken hebben we een sprint met nieuwe verbeteringen die ingegeven worden door onze aangesloten adviseurs.

Missie & visie

Voor de onafhankelijke adviseur

Onze missie is het leveren van een betaalbare en goede oplossing voor de gehele klantreis van intake tot aan beheer. Tevens is Hyposimpel overzichtelijk en is er een koppeling met andere software om dubbele invoer te voorkomen en tijd te besparen.