Skip links

De kracht van STP voor de hypotheekadviseur

1 juli 2024

In de financiële sector is efficiëntie van onschatbare waarde, vooral voor hypotheekadviseurs waarbij de klant centraal staat. Straight Through Processing (STP) speelt hierbij een cruciale rol. In dit blog kijken we naar de betekenis van STP en hoe Hyposimpel, met toonaangevende software voor hypotheekadviseurs, dit succesvol integreert.

Dit maakt STP zo interessant

STP staat voor Straight Through Processing, een proces waarbij transacties van begin tot eind automatisch worden verwerkt met minimale menselijke tussenkomst. Dit leidt tot minder fouten, snellere verwerkingstijden en lagere operationele kosten. Voor hypotheekadviseurs, die efficiëntie hoog in het vaandel hebben staan, is STP onmisbaar.

Benut de kracht van Hyposimpel

1. Geautomatiseerde processen van intake tot beheer

Hyposimpel stelt adviseurs in staat om moeiteloos alle benodigde gegevens en documenten te verzamelen, van de initiële intake tot het langdurig beheer van hypotheekdossiers. Belangrijke data zoals ontbindings-, passeer- en vervaldata, einde rentevastperiode of pensioendatum worden automatisch gesignaleerd. Dit stelt adviseurs in staat om proactief te handelen op basis van actuele informatie en de klant te ontzorgen.

2. Naadloze integratie met bestaande systemen

Hyposimpel integreert naadloos met Doccle en alle grote adviessoftware via HDN, zoals Doccle, Figlo, Adviesbox, Findesk en DIAS Advies. Daarnaast zal Hyposimpel vanaf Q3 2024 ook compatibel zijn met Bsimpel CRM. Met Bsimpel CRM kun je eenvoudig klanten en producten beheren, zoals hypotheken, schadeverzekeringen, levensverzekeringen, kredieten en andere contracten.

3. Betaalbaarheid en flexibiliteit

Hyposimpel maakt STP toegankelijk door lage maandkosten en een pay-per-use-model aan te bieden. Dit betekent dat adviseurs alleen betalen voor wat ze gebruiken, waardoor de drempel om in te stappen laag blijft. Dit stelt hypotheekadviseurs in staat om te profiteren van geavanceerde technologieën zonder grote investeringen.
In een sector waar nauwkeurigheid en efficiëntie cruciaal zijn, is STP de sleutel tot succes. Hyposimpel biedt hypotheekadviseurs een geavanceerde softwareoplossing die STP integreert om het hypotheekproces te stroomlijnen en te verbeteren. Met geautomatiseerde processen, naadloze integratie en betaalbare tarieven stelt Hyposimpel adviseurs in staat om hun dienstverlening naar een hoger niveau te tillen en een concurrentievoordeel te behalen.
Het implementeren van Straight Through Processing met Hyposimpel is een stap richting efficiëntie en nauwkeurigheid. Benieuwd hoe Hyposimpel jouw hypotheekbemiddeling en -beheer kan verbeteren?

Plan een demo in met Bas en ontdek welke oplossingen het beste passen bij jouw organisatie.
Bas Bax

Bas Bax

+31 (0)88-7309100
bas@hyposimpel.nl