Skip links

De hypotheeksoftware voor bemiddeling en beheer.

De hypotheeksoftware.

De bemiddelings- en CRM software voor de onafhankelijke adviseur op het gebied van hypotheken en leven.

* Inclusief CRM tool
* Straight Through Processing (STP)
* Lage maandkosten
* Pay per Use (per aanvraag)👍

· Probeer Hyposimpel 30 dagen GRATIS

hypotheeksoftware
de beste hypotheeksoftware

De oplossing - bemiddeling en beheer

hypotheekbemiddeling- en beheer tool

Voor de onafhankelijke hypotheekadviseur bieden we met Hyposimpel de hypotheekbemiddeling- en beheer tool waarmee je nieuwe en bestaande hypotheekklanten simpel kunt bedienen met een eigen klantportal. Deze klantportal kun je vanaf oriëntatie tot aan beheer inzetten op al je hypotheekklanten.

Hyposimpel is te koppelen aan iedere hypotheeksoftware via HDN

Hyposimpel is te koppelen aan iedere hypotheekadvies-software via HDN

(Figlo, Adviesbox, Finix, DIAS advies, Findesk) Tevens is Hyposimpel direct te koppelen aan Bsimpel CRM. Via Bsimpel CRM kunt u uw klanten en producten volledig beheren en automatisch informeren op belangrijke momenten in het leven of op het gesloten product.

hypotheeksoftware
Voorbeeld

De klantreis

Aanvraag ontvangen


Aanvraag in behandeling


Rentevoorstel


Stukken uploaden


dossier compleet


finale in behandeling


bindend voorstel


passering


lening in beheer


Vraag een DEMO aan

Test het voor jezelf

Onze afdeling support neemt contact op

Sinds 2020

De hypotheeksoftware bestaat sinds 2020 en blijft zich ontwikkelen

De hypotheeksoftware bestaat sinds 2020 en blijft zich ontwikkelen

In 2020 zijn we van start gegaan en hebben op deze manier een eenvoudige, betaalbare en efficiënte hypotheekbemiddelings- en beheertool ontwikkeld om het hypotheekproces voor de onafhankelijk adviseur eenvoudiger en simpeler te laten verlopen met automatische processen. Iedere 2 weken hebben we een sprint met nieuwe verbeteringen die ingegeven worden door onze aangesloten adviseurs.

Meer informatie over Bsimpel CRM kunt u bij ons opvragen. Zodra de hypotheek in beheer is genomen worden de hypotheekgegevens direct gekoppeld aan Bsimpel CRM. Hierna wordt de rentevastperiode en einddatum van de hypotheek geautomatiseerd in de gaten gehouden en krijgen de adviseur en consument automatisch een bericht.

Een greep uit de te koppelen adviessoftware:

hypotheeksoftware
hypotheeksoftware
hypotheeksoftware
hypotheeksoftware
hypotheeksoftware

Prijzen voor onze hypotheeksoftware

De investering

Kantoorlicentie Hyposimpel


75Per maand
 • € 25 per hypotheekaanvraag
 • € 15 per levensaanvraag vanaf Q3
 • € 5 per bankgarantie vanaf Q3
 • Overzicht lopende dossiers
 • Automatische alerts
 • Statusoverzicht dossiers
 • Documenten upload
 • Download offertes
 • Rentevergelijk aanbieders
 • Taken

Kantoorlicentie Klantportal


10Per maand
 • € 2,50 per klant eenmalig
 • Overzicht lopend dossier
 • Automatische alerts
 • Statusoverzicht dossier
 • Documenten upload
 • Download offerte
 • Taken

 

 

 

Contact opnemen
hypotheeksoftware

 Als onafhankelijk hypotheekadviseur wil je het hypotheekproces voor je consument van a tot z in goede banen leiden. Je krijgt automatische berichten met belangrijke vervaldata en informatie over het hypotheekdossier. De consument bedien je met een eigen klantportal om zijn dossier te kunnen volgen.

Een serviceprovider hypotheken levert het hele pallet aan diensten via 1 loket. Een hypotheekadviseur kan bij een dergelijke partij alles uitbesteden op het gebied van hypotheken. Van bemiddeling voor 30 hypotheekaanbieders, software, voorlegdesk tot aan consumentenservice. Vaak krijgt een kleine adviseur niet alle aanstellingen van geldverstrekkers, maar kunnen ze deze verkrijgen via een service provider hypotheken

Met onze bemiddelingssoftware krijg je automatische taken en berichten en bespaar je tijd op dubbele invoer. Het is automatisch gekoppeld an je hypotheeksoftware en zie je al je klanten in 1 omgeving. Hiermee hou je meer tijd over voor je klanten en je onafhankelijke advies. Tevens kun je via onze software direct je klanten up to dat houden van de voortgang van hub hypotheekdossier.

Het platform van HDN is dé communicatiestandaard voor hypotheekaanvragen en het aanvraagproces voor acceptatie- en beheer van hypotheek- en hypotheekgerelateerde producten, zoals hypotheken, leven en bankgaranties.

HDN faciliteert het proces voor hypotheekaanvragen en het acceptatie- en beheerproces van hypotheek- en hypotheekgerelateerde producten. Dat doet  HDN onder andere door het ontwikkelen en beheren van de standaard voor veilige digitale communicatie in de financiële keten.

Vraag jouw demo nu aan!